A k t u á l i s   v e r s e n y A k t u á l i s   v e r s e n y
T ú l é l ő v e r s e n y

Avégeredménye:

A Nagyhalál kategória végeredménye.

A Kishalál kategória végeredménye.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen vetített prezentáció a 19-20-21-22. túlélőversenyekről! (vigyázat! ~200MB!)

A Huszonkettedik Túlélőverseny szervezőinek közleménye:

Először is elnézést kérünk a versenyzőktől a szervezési hibákért és a lassú kiértékelésért. De kicsit erőnket meghaladóan ravaszra sikerült a verseny, viszont ennek nagy előnye, hogy a fair play dominált, úgy tünik.

Szervezési hibák miatt a versenyfüzetben több helyen a kérdések mellett rossz válaszok szerepeltek, azoknál a pontoknál ahol hibát vétettünk a pontot érintő összes csapatnak megadtuk a pontért járó pontszámot. Néhány pontnál a bonuszokat nem találták meg a versenyzők (könyvelési hibánk miatt). Azoknál a pontoknál ahol senki nem talált bonuszt, minden csapat megkapta a bonuszpontokat. Azoknal a pontoknál azonban ahol egy-egy csapat nem találta meg a bonuszt, de elötte és utána találtak és cseréltek bonuszokat, ott természetesen csak a megtaláló csapatok kaptak pontot a bonuszért.

Néhány KH csapatnál a kombinációkban hibás választ adtak pontokra. Természetesen ezek a pontok nem érvényesek, így a belőlük beírt kombinációk sem. Viszont ha több kombináció esett volna ki a hibák miatt akkor a megmaradó pontok alapján néztük meg kijön-e újabb kombináció. Ha kijött jóváírtuk.

Bár egyelőre még nem szedtük össze magunkat annyira a kiértékelés fáradalmai után, hogy a pontmegoldásokat közzétegyük és így a reklamáció kicsit nehézkes lenne, nyugtasson meg mindenkit az a tudat, hogy a dobogós, és dobogó közeli helyeket alaposan átnéztük, egy-két pont reklamációja nem változtatná meg a helyezések sorrendjét, mivel elég nagy a pontkülönbség a csapatok között. Bár az igazat megvallva az A-D válaszokban sok vita nem lehet és a hibásan füzetbe került pontokat pedig ugye elfogadtuk.

A versenyt csak nagyon kevés csapat adta fel. Úgy tünik senki nem rongálta a pontokat, stb.. Aránylag kevés embert állított elő a rendőrség és mi legalábbis jól szórakoztunk. Mindenkinek gratulálunk a versenyzéshez, csak így tovább!

 « vissza a címoldalra 
Terepmesterek    •    utolsó módosítás: 2008.04.15.
D e s i g n e d   &   D e v e l o p e d  by  W e b C a t   &   I W D G
C o p y r i g h t  (c) 2 0 0 5  T e r